Functioneringsgerichte aanspraak hulpmiddelenzorg – masterclass (FGA+) (28-09-2023)

Heb jij de training Functioneringsgerichte aanspraak hulpmiddelenzorg gevolgd? Dan is deze masterclass het perfecte vervolg om je verder te specialiseren in het aanvraagproces rond complexere situaties. Zo leer je ook bij de complexe aanvragen het juiste hulpmiddel voor je cliënt te indiceren, met heldere communicatie en een vlot aanvraag- en declaratieproces. En daarmee wordt jij dé inhoudelijk-deskundige in jouw team!

Over deze masterclass

Deze masterclass is een praktische verdieping op de training Functioneringsgerichte aanspraak hulpmiddelenzorg. In de masterclass werken we gericht met casussen die jij zélf inbrengt vanuit jouw dagelijkse praktijk. Omdat we in kleine groepen werken, met eigen casuïstiek, leer je heel gericht de theorie van FGA toe te passen in jouw dagelijkse werk als indiceerder.

Na het volgen van deze masterclass ben jij in staat om:

  • het proces van zowel een eenvoudig als een complex hulpmiddel functioneringsgericht te doorlopen, met minimale communicatie met het zorgkantoor, zorgverzekeraar en/of gemeente;
  • op te treden als expert binnen jouw team, voor het behandelen van complexe casussen.

Tijden en locatie

De ontvangst voor deze training is tussen 12.45 en 13.00 uur. De training begint om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

De exacte locatie van deze training is nog niet bekend, maar hij wordt in ieder geval in het midden van het land gegeven.